Tykk pizzabunn oppskrifter

Glutenfri pizzabunn med pestosaus

Glutenfri pizzabunn med pestosaus

La gjerne røren være noe tykkere i kantene. Lei av tørre glutenfrie pizzabunner fra butikken. Alt blir bedre når du lager det selv og dette gjelder absolutt for glutenfri pizzabunn
Pizzabunn på italiensk vis

Pizzabunn på italiensk vis

Liker du bunnen litt tykkere, kjevle ut en pizza av hele deigen. Jeg har forsøkt utallige versjoner av pizza og pizzabunn
Pizzabunn

Pizzabunn

Som oftest vil jeg ikke ha så tykk pizza, så da blir det litt deig til overs. Dette er pizzadeigen jeg har kommet frem til og bruker hver gang jeg lager pizza
Grov pizzabunn med havregryn (glutenfri)

Grov pizzabunn med havregryn (glutenfri)

Denne deigen hever seg ikke, så deigen blir akkurat like tykk som du smører den ut på bakebrettet. Denne grove pizzabunnen er et velsmakende, raskt og sunt alternativ til deg som er på jakt etter noe sunnere enn den klassiske lyse pizzabunnen av hvete
Amerikanske pizzabunner

Amerikanske pizzabunner

Italiensk pizza er kjempegodt, men av og til smaker det godt med en skikkelig tykk og luftig bunn. Denne oppskriften holder til to amerikanske pizzabunner i langpanne
PIZZABUNN UTEN GJÆR

PIZZABUNN UTEN GJÆR

Du vil ikke ha altfor tykk bunn slik som jeg fikk, for da blir du fort mett. Sunnere og grovere pizzabunn betyr mer fråtsing på toppen,
Oppskrift: lavkarbo pizzabunn

Oppskrift: lavkarbo pizzabunn

Rør til du får en passe tykk røre. Jeg laget lavkarbo pizzabunn i går, og ettersom jeg fikk leserspørsmål om oppskriften, så er det kanskje flere som ønsker seg den
Glutenfri amerikansk pizzabunn

Glutenfri amerikansk pizzabunn

Bunnen er tykk, american style. Glutenfri pizzabunn. Yeeeeeeey, its Fredag bitches. Faktisk “Black Friday” som visstnok er et salg fenomen i USA
Vegetarpizza

Vegetarpizza

Leiven skal være cirka tre milimeter tykk. Pizzabunnen kjevles ut til porsjonspizzaer. Pizzabunnoppskrifta er til hele 30 porsjonspizzaer
Sunn calzone og matprat

Sunn calzone og matprat

Da blir blandingen tykk, og renner dermed ikke. Da Kristine Økern la ut sin enkle pizzabunn her om dagen fikk jeg selvsagt veldig lyst på det, men jeg hadde ikke ost, så i dag fant jeg ut at jeg skulle prøve meg på en calzoneversjon av bunn-oppskriften hennes
Hjemmelaget pizza med St Kristina skinke, tomat og oliven - servert med blåmuggdipp.

Hjemmelaget pizza med St Kristina skinke, tomat og oliven - servert med blåmuggdipp.

La det koke inn til passe tykk konsistens, og smak til med sukker, salt og pepper. Pizzabunn (nok for 3-4 personer). Det tar fra 4 til 10 minutter å steke ferdig en pizza, avhengig av hvor tykk bunn du har, og hvor varm ovnen blir. Jeg bruker stekte pizzaen på 275 grader i ca 8 minutter i min stekeovn, men da hadde jeg ganske tykk bunn og mye garnityr