Kaka består av en søt tertedeig, syrlig sitronkrem toppet med masse italiensk marengs. Det har vært veldig populært med sitronterter med italiensk marengs i det siste, så nå måtte jeg også prøve
Tertedeig. - Kjevle tertedeigen ca 3 mm tykk og ha over i en smurt terteform på ca 18 – 22 cm. 180 grader - Kjevle tertedeigen ca 3 mm tykk og ha over i en smurt terteform på ca 18 – 22 cm Bruk mel til utkjevling
tertedeig skal ikke eltes. God lørdag alle sammen. Denne tertekaken laget jeg for noen uker siden da jeg plukket siste rest av ripsbærene som var modne
Tertedeig henger ikke helt sammen. Denne kaken er litt mer omstendig enn de jeg vanligvis lager, men den lille ekstra innsaten på kjøkkenet var helt klart verdt det
I denne oppskriften skal du lage tertedeig og sjokoladefyll. Begynn med tertedeigen, gjerne kvelden før slik at deigen kan ligge i kjøleskapet natten over
Tertedeig. Rabarbra er noko av det beste me kan få. tak i her heime. Det vekker også gode minner. frå barndommen, sommerane då me var hjå besteforeldre
-)Rabarbra-, bringebær- og vanilje-crème fraîche-terter*Ingrediensar*Tertedeig (eg bruka denne oppskrifta)2,5 rabarbrastenger, skore i betar à 2,5 cm3 ms. Smør to kakeformer à 12-15 cm og ha tertedeigen i formene