Svinefilet temperatur oppskrifter

Grillet svinefilet fylt med blåmuggost og urter, servert med soppsaus og champignon.

Grillet svinefilet fylt med blåmuggost og urter, servert med soppsaus og champignon.

Grillet svinefilet. Skjær svinefileten slik at den «åpner» seg og får en bred rektangulær form. Bruk steketermometer til å følge med, da den er ferdig på 68-70 grader kjernetemperatur. La den hvile i 5-10 minutter før servering, men husk at den vil stige ca 4 % i temperatur når du har tatt den av varmen
Svinefilet med rotgrønnsaker

Svinefilet med rotgrønnsaker

Helstekt svinefilet med deilig tilbehør er magert, delikat og med herlige smaker. Forvarm ovnen til 220 ° CTa ut kjøttet en halvtimes tid før stekeing slik at det får romstemeraturKlapp det tørt med kjøkkenpapir og gni det godt inn med salt og pepperVarm olivenolje i en stekepanne og brun kjøttet på alle sider og legg kjøttet til sideTilsett kyllingbuljong i pannen og la det småkoke i et par minutterBland timian og honning og og pensle kjøttetLegg kjøttet i en langpanne og tilsett kyllinggraftenBruk steketermometer og stek kjøttet til det når en kjerne temperatur på 145 ° CTa kjøttet ut av ovnen og dekk det til med aluminiumsfolie
Svinefilet med wok grønnsaker

Svinefilet med wok grønnsaker

Ha litt meierismør i stekepannen og sett stekeplaten på høy temperatur. Mens du steker svinefiletene så steker du samtidig wokgrønnsakene og ertene i en wok panne til de er passe møre
Svin ytrefilet med feta- og blomkålkrem

Svin ytrefilet med feta- og blomkålkrem

Dersom du er som meg ligger det av en eller annen merkelig grunn alltid en svinefilet der. ca 600 g svinefilet. ovn så bare sørg for at temperaturen ikke overstiger 60-65 grader. ca 600 g svinefilet
Svineknoke med braiserte grønnsaker

Svineknoke med braiserte grønnsaker

Svineknoke er en av flere stykningsdeler som på urettferdig vis har blitt glemt eller nedprioritert av de fleste idag, og man går ofte for svinefilet eller koteletter istedet
UKENS MIDDAG; SVIN INDREFILET

UKENS MIDDAG; SVIN INDREFILET

Jeg kutter svinefileten i tykke ''skiver'' og steker på høy temperatur i typ 1/2 minutt på hver side før jeg slår ned platen helt og lar den bare varme seg igjennom
Grisegodt påskesvin

Grisegodt påskesvin

Kor gjennomsteikt du vil ha svinefileten er ikkje berre ein smakssak. Temperaturen vil stige eit par, tre grader til etter at kjøttet er tatt ut av steikeomnen eller steikepanna
Andebryst med betechips og plommesaus

Andebryst med betechips og plommesaus

Prøv den, den er veldig god til heilsteikt svinefilet og. Når det er blitt lysebrunt dreg du steikepanna til side og slår ned temperaturen på plata
Lett lapskaus på 5 minutter

Lett lapskaus på 5 minutter

Fremgangsmåte Skjær svinefilet i små terninger og stek i en kjele et par minutter med litt salt og pepper