Strø over ost, oregano og hvitløkspulver. Denne oppskriften på en enkel og sunn havrepizza gjør at du kan spise pizza hver dag som gjør godt både for kroppen og for smaksløkene
Det er jo ikke usunt hvis du tenker litt over hvilke ingredienser du bruker. Lettost. Det er kanskje å skryte på seg, forpizza er vel ikke akkurat så avansert og luksuriøst
Strø deretter godt på med revet ost før du slenger på alt det gode fyllet. Bland dette godt med en slikkepott før du fordeler dette godt ut på pizzabunnen
Ostesmørbrød-pizza. Men de klassiske pizzabunnene av vann, hvetemel og gjær er ikke så mye å skryte av når det gjelder næringsinnhold eller smak, så her er tre forslag som kanskje kan inspirere deg til å prøve en liten vri når det gjelder pizza
#mat #sunn #økologisk #pizza #kikerter #ost #smakforalle #matmesse #norgesvaremesse. Jeg bruker oster med mye smak for da trenger du mindre ost , og da blir det mindre kalorier
En selvfølge er at jeg avlsutter ost, som alltid er av den lette typen med lite fett. Derfor tenkte jeg at dette var en perfekt dag for å dele oppskriften på en sunnere pizza, som jeg allerede har spist to ganger på en uke
Sunt og med god samvittighet. Revet ost. Dryss på hvitost og litt krydder. 20 minutter, mens en gjør klart pizzafyllet. 3) Kjevl ut deigen og tilsett pizzafyllet. 4) La pizza steke på 225 grader i 10 - 15 minytter. For varmluft ca 180 grader