Pizza er kanskje noe av det beste jeg vet, og det er ganske så enkelt å lage en sunnpizza. Der er jo sunt, så da gjenstår det bare å kutte LITT ned på mengden ost og finne en sunnere bunn
Jeg brukte blant annet hvitløk, pepper og pizzakrydder (jeg unngår alltid å tilsette salt i maten). Nå følger jeg ikke lavkarbo lenger, men jeg styrer fremdeles godt unna sukker og hvitt mel
Er den av det sunnere slaget er det bare å gafle innpå, mener nå jeg. Burgere i går og pizza i dag. Som jeg tidligere har nevnt er jeg av den oppfatning at pizza ikke nødvendigvis må høre helgen til
Denne uka har jeg prøvd en ny type sunnpizza. Den er veldig sunn, og kan spises både hverdag og helg. Krydder (Chili, hvitløk, pizzakrydder, oregano, salt, basilikum)
Hva med å servere en deilig og sunnerepizza i helgen. Da blir nok en hvitpizza variant. Serranoskinke Tomat i skiver Rødløk i skiver Sopp i skiver Hvitløk i skiver Jarlsbergost Parmesan Oregano
Lyst til å prøve en sunnere versjon av coleslaw uten alle meieriproduktene. Et fantastisk tilbehør til burger, grillmat, pizza, fisk eller egentlig det du selv ønsker
Finhakk hvitløk og riv ost. Dette er en pizzatype som er svært utbredt i Amerika. Selv om pizzaen ikke ble oppfunnet "over there" har de klart å gjøre denne utgaven meget populær