Det var nemlig det jeg var gira på denne ettermiddagen og derfor slengte jeg sammen en herlig og proteinrik pizzabunn som heller ikke trenger å stå å heve
Nyt med god samvittighet dere, og kom gjerne med tilbakemeldinger på hvordan din pizza ble. Da var det endelig på tide å legge ut oppskriften for både pizzabunnog fyll, for jeg vet mange har siklet et par dager på denne
Så hadde jeg på fyll, lagde da denne pizzasausen, så hadde jeg på tre forskjellige fyll, en del med tacokjøttdeig, en del med grønnsaker, kylling, pepperoni, sopp, løk, squash, tomat og paprika og den siste delen med bare grønnsaker, toppet det hele med revet ost
Glutenfri, proteinrik, mettande, sunn, enkel å lage og nydeleg god. Ta den ut og legg på tynne skiver med fast ost som provolone, parmesan eller vanleg kvitost
Dekk til bollen med plast og håndkle og sett til heving på et lunt sted, gjerne baderomsgulvet. Finhakk hvitløk, chili og sjalottløk og fres i panne med litt olje og smør
Topp pizzaenmed fyll etter smak og behag, for eksempel. Fordel sausen ut over pizzabunnen. Smak til med litt salt og evt en liten teskje honning eller annet søtstoff (bare litt for å runde av det sure i tomatene)
Bre pizzafyllet over den forstekte pizzabunnen, topp med ost og gjerne litt ekstra grønt eller andre ingredienser du har tilgjengelig (peperoni, skinke, spekeskinke urter osv…)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.