Imenssteker du sjampinjongi en panne sammen med bacon og hvitløk. Denne retten er veldig enkel og rask siden både fisk, grønnsaker og poteter bakes iovnensamtidig
Jeg har brukt to ildfaste former som får plass istekeovnensamtidig, har du ikke to slike former så bruk en stor form og lag plass tilfiskeni samme form som grønnsakene
legg torskefileteroppi sausen og stek viderei ca. Og torsk smaker herlig med littspicytilbehør. Sausene fra Pataks er spennende og eksotiske og kan brukes til mye
Blir det mye på stekepanneni en gang, kan du surre grønnsakene i to omganger. Ha salt og pepper på fiskestykkene, ta formen ut av ovnen og legg over fisken og strø over sitronskall
La stekei ca. Drypp over litt god olivenolje før du sett er den ildfaste formen iovnen. Finhakk sjalottløk og hvitløk og surr det ilittolivenoljetil det er blankt og mykt
Surr en baconstrimle rundt hver torskefilet og stek på høy varme istekepanne. Det var littvanskelig å steke baconet skikkelig mens det var surret rundt fisken
Sprøstek baconet og behold stekefettet som saus til torsken. Jeg bakte torskefileteniovnen sammen med en skvissitron, litt salt pepper, smør, persille og vårløk og serverte smakfull ertepurè og sprøstekt bacon til