Lag timianmarinaden og ha oversvinesteken i en bolle. Halvveis i marineringen snur du steken rundt så svoren ligger vendt nedover i marinaden resten av tiden
Så har jeg salt og pepper på hele svinesteka, legger den i stekeposen og heller marinaden over. Grunnen til at dette kjøttet blir så fantastisk mørt og godt er fordi det langtidsstekes
Jeg bruker samme metode for alt, og lar gryta med kjøtt stå i stekeovnen hele dagen, på svak varme. Men svinestek, svinenakke, bog og nakkekoteletter funker også veldig bra
Krydre svinekotelettene med salt og pepper, og brun de på begge sider i en stekepanne. Svinestek bakt i rødvin og sennepStøtt kinesisk industri, spis torsk fra Norge
Denne skal gi jevn varme over hele stekeflaten, og da selvfølgelig jevnt stekt bakst. Vi fikk både legge opp og steke våre egne pizzaer, vi fikk nybakt deilig brød, selvrøkt fisk, og en deilig dessert bakt på ettervarmen