Ha ihvitløk og resten av rosmarinen La kjøttstykket steke mesteparten av tiden med fettsiden ned, da lammefett tar litt lengre tid å bryte ned enn andre fettyper
Smelt smør i en stekepanne og vent til det slutter å bruse. Vil du flotte deg litt ekstra kan du selvfølgelig også kverne opp kjøtt selv, da er det også mulig å steke de mediumi stedet for gjennomstekt
Smelt smør i en stekepanne og vent til det slutter å bruse. Vil du flotte deg litt ekstra kan du selvfølgelig også kverne opp kjøtt selv, da er det også mulig å steke de mediumistedet for gjennomstekt
Varm en stekepanne med litt olje eller smør på middels varme og flipp burgerne over. Skal du spise et måltid der alle delene av måtidet er på sitt aller beste så må du friterepommesfrites nå- like før burgerne stekes
Personlig foretrekker jeg å steke de ipannen eller på grill. Når potetstavene har fått rent av seg det meste av vannet, varm opp en kjele eller wokpanne som tåler en del varme med olje
Jeg brukte sennepspulver, hvitløksalt, pommesfrites krydder og paprikapulver. Så tar du ut fileten (la potetene stå), og surrer den på full styrke med smør ipannen, for å brune baconet
Da er det bare å ta frem panna og steke dem og servere sammen med pommesfrites. Første gangen jeg spiste Merguez, var som ”Merguez moules frites”, eller på norsk, Merguez med blåskjell og pommesfrites, en gang for lenge sideniNormandie
La det ligge og marinere en timestid før du steker dem med olje ieipanne. Har du ikketidtil dette, steker du rett og slett kjøttet helt i olje med litt salt og pepper
Ha smør i en panne og brun steken på alle sider. Hell over hvitløksmøret over steken. Server med baconstekt sopp, hjemmelaget pommesfrites og bearnaise
Kutt det opp i små biter, da blir det fort ferdig uansett om du koker eller steker de. PommesFrites. Kutt de opp sammen med friske grønnsaker, og stek de i en panne med rester av grønnsaker mm