Deilig sprøpizzabunn. Det finnes mange artige varianter av sunne pizzaer og pizzabunner der ute. Min favoritt er helt klart pizza med blomkålbunn og denne
Det nærmer seg helg, og for mange er helg lik lørdagspizza. Kanskje er det noe av det såreste når man skal legge om kostholdet – det at man må kutte ut pizza
Resultater er en herlig og sprø pizza. Denne pizzabunnen er utrolig god, og ikke minst er den veldig lett å lage uten mye arbeid eller søl på kjøkkenet
Denne grunnoppskriften på pizzabunn pleier jeg å bruke. Her er en grunnoppskrift på grov pizzabunn. Mens pizzabunnen hever passer det perfekt og forberede pizzasaus og topping
Dette gir en deilig og sprø stekeskorpe. Du får tips om hvordan du på 2 minutter slenger sammen en sprø og tynn italiensk pizzadeig med kun mel, gjær, salt, olivenolje og vann. Pizzabunn til porsjonspizza (1-2 personer). Pizzabunn til porsjonspizza (1-2 personer)
Fremgangsmåte Elt alle ingrediensene til bunnen sammen til en deig og jobb den utover til en tynn runding på et bakepapir – så tynn du får den uten at den revner, jo tynnere dess sprøere bunn
Jeg synes denne ble hakke sprøere, og smaken ble ikke så “bløt”. Da var det endelig på tide å legge ut oppskriften for både pizzabunn og fyll, for jeg vet mange har siklet et par dager på denne