Jeg må tilstå at jeg reagerte litt på at retten het «Skotsk Egg» og ikke «SkotskeEgg». Denne gangen var det «Skotsk Egg», en rett jeg aldri hadde hørt om, men som jeg forsto var ganske vanlig på engelske puber
det finnes derfor mange klassiske skotske retter med lammekøtt. Mos potetene og bland med melk, egg, revet ost, smør og god olivenolje, smak til med salt og pepper
Skrell de hardkokte eggene. Pakk hvert egg inn i kjøtt, pass på at egget er helt dekket. Dypp så hver ball i et pisket egg og rull de deretter inn i "brødraspen"
Rull eggene i Fibrex. 4 hardkokte egg. 1 rått egg. Bland sammen alt utenom de hardkokte eggene, til en deig og del den i 4. Ta hver av de 4 deigene og pakk rundt egget. Jeg kokte eggene i 10 min denne gang. 4 hardkokte egg. 1 rått egg
Legg dem i smurt ildfast form og strø sukker og kanel over. 1 egg. Når paien har stekt i 30 minutter legg et bakepapir oppå så den ikke blir for brun. 1 egg 1 dl melk
Skotske scampi, breaded scampi, fra produsenten Young`s. I UK har man i tillegg bare lov til å bruke Nephrops Norvegicus i “breaded scampi”, altså kreps eller reker dekket med brødsmuler