Smør deretter resten av sjokoladeglasuren over kaken og pynt med kakestrøssel eller sjokoladedekor. Rør blandingen jevn og la glasuren avkjøles til den får en tykk smørekonsistens
Som sagt, så sløyfer jeg helst glasuren, for jeg syns det rett og slett blir for søtt men en skikkelig sjokoladekrem vil jeg tro gjør seg sammen med disse muffinsene
Kakefyll – sjokoladekrem. Dette er for å unngå at kremen blander seg medglasuren. Glasur – smørkrem. Skulle ha laget en kake med fondant på bestilling for ikke så lenge siden, men det utgikk, siden hele familien (minus supergutt-Alex) lå rett ut med influensa og kraftig forkjølelse
Sett sammen kaken med sjokoladebunner og tynt lag sjokoladekrem mellom hvert lag. Til sjokoladekremen kokes først kremfløtenog melis såvidt opp i en kjele
Pisk opp sjokoladekremen, som om du skulle pisket kremfløte til bløtkake. (Jeg synes det ble bare klin med den dyppingen så jeg brukte en kniv og strøk glasuren så godt jeg kunne rundt hele kremtoppen
Husk bare å ikke ha sukker i fløten når du pisker den, da blir sjokoladekremen altfor søt. Den er en variant av den senere suksessterten, men har ikke den kraftige gule glasuren
Det var to ulike sjokoladekremar som først måtte kjølast ned for deretter formast til kuler. Dersom du ønskjer sjokoladeglasur smeltar du resten av sjokoladen i vannbad og dypper kulene i
Sett sammen kaken med sjokoladebunner og tynt lag sjokoladekrem mellom hvert lag. Til sjokoladekremen kokes først kremfløtenog melis såvidt opp i en kjele