Sjokoladekrem glasur med kokesjokolade og fløte oppskrifter

Sjokoladekake med lys sjokoladekrem

Sjokoladekake med lys sjokoladekrem

Smør deretter resten av sjokoladeglasuren over kaken og pynt med kakestrøssel eller sjokoladedekor. Rør blandingen jevn og la glasuren avkjøles til den får en tykk smørekonsistens
Trøffelkake

Trøffelkake

(Sjokoladeganasj er et fancy ord for sjokoladekrem). Dekk hele utsiden av kaken med et tynt lag av glasurenog sett den i kjøleskapet i ti minutter
Verdens beste sjokolademuffins :)

Verdens beste sjokolademuffins :)

Som sagt, så sløyfer jeg helst glasuren, for jeg syns det rett og slett blir for søtt men en skikkelig sjokoladekrem vil jeg tro gjør seg sammen med disse muffinsene
Basketweave-kake

Basketweave-kake

Kakefyll – sjokoladekrem. Dette er for å unngå at kremen blander seg medglasuren. Glasur – smørkrem. Skulle ha laget en kake med fondant på bestilling for ikke så lenge siden, men det utgikk, siden hele familien (minus supergutt-Alex) lå rett ut med influensa og kraftig forkjølelse
24-layer Chocolate Cake

24-layer Chocolate Cake

Sett sammen kaken med sjokoladebunner og tynt lag sjokoladekrem mellom hvert lag. Til sjokoladekremen kokes først kremfløtenog melis såvidt opp i en kjele
Sarah Bernard

Sarah Bernard

Kransekakebunn medsjokoladekremfyll som dyppes i sjokolade kan ikke være annet en godt. Sjokoladekrem
Sarah Bernhard

Sarah Bernhard

Pisk opp sjokoladekremen, som om du skulle pisket kremfløte til bløtkake. (Jeg synes det ble bare klin med den dyppingen så jeg brukte en kniv og strøk glasuren så godt jeg kunne rundt hele kremtoppen
Mammas nøttekake

Mammas nøttekake

Husk bare å ikke ha sukker i fløten når du pisker den, da blir sjokoladekremen altfor søt. Den er en variant av den senere suksessterten, men har ikke den kraftige gule glasuren
Sjokoladekake med krokan

Sjokoladekake med krokan

Til sjokoladekremen rører du smør sammen med eggeplomme, melis og vaniljesukker. Sjokoladetopping (glasur)
Heimelaga sjokoladekonfekt

Heimelaga sjokoladekonfekt

Det var to ulike sjokoladekremar som først måtte kjølast ned for deretter formast til kuler. Dersom du ønskjer sjokoladeglasur smeltar du resten av sjokoladen i vannbad og dypper kulene i

24-Layer Chocolate Cake

Sett sammen kaken med sjokoladebunner og tynt lag sjokoladekrem mellom hvert lag. Til sjokoladekremen kokes først kremfløtenog melis såvidt opp i en kjele

Sticky Chocolate Banana Squares

Pisk glasuren deretter opp med en håndmikser til den er tykk og kremete og bre så over kaken. Til glasuren has fløteog smør i en liten kjele

Chocolate Ganache Cake

Ha resten av kremen jevnt over hele kaken og pynt eventuelt på toppen med sprøytet sjokoladekrem. Fyll ogglasur

Chocolate Slab Cake

Fyll kaken med et tynt lag sjokoladekrem. Lag sjokoladekremen ved å gi vann, fløteog smør et oppkok. Fyll ogglasur