Fordele glasuren på/inni/rundt kaken. En deilig sjokoladekrem med smak av kaffe og vanilje som kan trylle selv de kjedeligste kaker og cupcakes om til ren magi
i Barn, Cupcakes, Glasur, Oppskrifter, Sjokolade. Oppskrift melkesjokoladekrem. Tilsett resten av melisen og visp godt til alt er blandet og du har en fin, jevn og luftig sjokoladekrem
Når kaken er avkjølt fordeler du glasuren oppå og rundt kaken. Sjokoladekrem. Kombinasjonen banan og sjokolade er veldig god, og denne kaken er intet unntak
Jeg har tidligere testet den ut i ulike varianter, se Crazy Cake (rund sjokoladekake) og Crazy Devil Chocolate Cake (langpannekake med melisdryss), Crazy Chocolate Cake (langpannekake med sjokoladekrem)
Hei er det ok og lage sjokoladekremen dagen etter. Snickerskake i langpanne er superpopulær her på bloggen, både med lys sjokoladeglasur og mørk sjokoladeglasur
Sjokoladekrem. Kan kaken fryses når den er ferdig satt sammen og glasuren er tatt på. Pisk mykt smør sammen med de øvrige ingrediensene til sjokoladekremen (se tips)
Frostingen jeg bruker her er en hvit sjokoladekrem, helt fantastisk god. Sett bollen med glasuren i fryseren i 5–10 minutter etter at du har pisket den, og pisk den deretter luftig igjen
Bland eggedosis og sjokoladekremen og hell i godt smurt kakeform. Bland sammen melis, kakao og kaffe til en myk glasur, som strykes lett over kremen på kaken