Kaken er en ekstra mørk sjokoladekake uten melk, fylt med peanøttfrosting og «Smil» ganache. ) Denne gangen ble det kuttet ned til to kaker, en med bakgrunn i mørk øl og krydder, og en inspirert av «Devil’s Food Cake»
I mine andre sjokoladekaker brukes det henholdsvis eplemos og kokosmelk for å gi kakene saftighet og holdbarhet, så det kan se ut som om trikset for å få til saftige glutenfrie sjokoladekaker er å tilføre godt med fuktighet i deigen
Bland så i kaffe, helmelk og fløte. Farsdagen i dag ble feiret med denne kaken. 2 ss fløte. 3 dl kremfløte. PS - har du ikke Johanneskjernemel kan du feks bruke 3 toppede ts med arrowroot mel (hva heter det på norsk da. 2 ss fløte. 3 dl kremfløte
Sikt hvetemel i en bakebolle og bland sammen med resten av de tørre ingrediensene. ) det som er igjen kan brukes i små glass med vaniljekrem og serveres som dessert f
Oppskriften er ikke orginalt laget med laktosefri melk,fløte og smør, men jeg byttet ut vanlig med det, og kokesjokoladen byttet jeg ut med rimi sin, for den er melkefri =)
Kari har nylig feiret fødselsdag, og da er det påkrevet med en kake eller to. Varm opp kremfløten. Sjokoladekake er noe som faller i smak både hos små og store
Den er laget med kulturmelk og olje slik at den er ekstra saftig. For å lage karamell koker du opp fløte, brunt sukker, sirup og vaniljeekstrakt i en liten gryte