Sjokoladeglasur. Pisk resten av smøret luftig sammen med vaniljesukker og melis. Hva med å slå til, og lage en høy og flott og superdigg Sjokoladekake med lys sjokoladekrem i helgen
Avkjøl på rist og pynt med mørk og lyssjokoladeglasur. Lag en mørk og en lyssjokoladeglasur. 50 g melis i hver glasur. Ca 15 minutter Avkjøl på rist og pynt med mørk og lyssjokoladeglasur
Sjokoladeglasur. Pisk mykt smør sammen med melis. Liker den veldig godt og har sett mange oppskrifter jeg har lyst til å prøve, men jeg måtte bare prøve Sarah Bernhardt i langpanne først
Sjokoladeglasur. Om ønskelig kan du blande inn litt sukrinmelis for å få en lysere/fastere glasur. En vanlig glasur lager du av sukrinmelis (blendet erythritol) og bittelitt vann eller saft
Sjokoladeglasur. Tilsett mer melis hvis nødvendig. Jeg lagde en porsjon med vanlig hvetemel og en porsjon med Toro glutenfri lys melblanding, og resultatet ble det samme om vannbakelsen var glutenfri eller ikke
Sjokoladeglasur. Min pudding fikk lysere karamell. Når kakene er kalde, deles de på langs i to-tre deler og fylles med smørkrem og dekkes med sjokoladeglasur som skal være så tykk som mulig