Sjokoladeglasur melis lys oppskrifter

Sjokoladekake med lys sjokoladekrem

Sjokoladekake med lys sjokoladekrem

Sjokoladeglasur. Pisk resten av smøret luftig sammen med vaniljesukker og melis. Hva med å slå til, og lage en høy og flott og superdigg Sjokoladekake med lys sjokoladekrem i helgen
Sjokoladekake med sjokoladeglasur

Sjokoladekake med sjokoladeglasur

Sikt inn melis og rør sammen. Men skikkelig god sjokoladeglasur. #kake #sjokoladekake #enkel #sjokoladekrem #sjokoladeglasur #oppskrift #god
Sarah Bernhardt i langpanne

Sarah Bernhardt i langpanne

Sjokoladeglasur. Pisk mykt smør sammen med melis. Liker den veldig godt og har sett mange oppskrifter jeg har lyst til å prøve, men jeg måtte bare prøve Sarah Bernhardt i langpanne først
Mild sjokoladekake i langpanne.

Mild sjokoladekake i langpanne.

Sjokoladeglasur med romdråper og kaffe. Når kaken er kald, piskes glasuren lys og luftig med en håndmikser, og smøres oppå kaka
Eclairs med crème chantilly

Eclairs med crème chantilly

Sjokoladeglasur. Tilsett mer melis hvis nødvendig. Jeg lagde en porsjon med vanlig hvetemel og en porsjon med Toro glutenfri lys melblanding, og resultatet ble det samme om vannbakelsen var glutenfri eller ikke
Suksesskake med vikingmelk

Suksesskake med vikingmelk

Kaken dekkes dessuten med lyssjokoladeglasur og er superdeilig. Sjokoladeglasur. Tilsett melis og pisk videre til tykk marengs
Karamellkake med peanøttkrønsj

Karamellkake med peanøttkrønsj

Sjokoladeglasur. Dette er blant favorittene mine, endelig en lys kakebunn som holder seg saftig. Sjokoladeglasur
GULLIMUNNS JULEMAT

GULLIMUNNS JULEMAT

Sjokoladeglasur. Min pudding fikk lysere karamell. Når kakene er kalde, deles de på langs i to-tre deler og fylles med smørkrem og dekkes med sjokoladeglasur som skal være så tykk som mulig
24-layer Chocolate Cake

24-layer Chocolate Cake

Sjokoladeglasur. Til sjokoladekremen kokes først kremfløten og melis såvidt opp i en kjele. 1 dl melis. 1 ss lys sirup. 1 dl melis. 1 ss lys sirup
Mokkamousse

Mokkamousse

Pisk eggeplommene og melis til tykk, lys eggedosis. Pisk eggeplommene og melis til tykk, lys eggedosis