Pavolva med sitronkrem, krem og bær, oppskrift her. Leter du etter en god kake eller dessert å bake til nasjonaldagen håper jeg du finner noe fristende her
Serverte minimuffins i en bursdag her, og da lagde jeg sitronkremtil å ha på. Rør til alle karamellene er smeltet, og det har fått en jevn og fin konsistens
mai, og her kommer jeg med et helt supert kaketipstil dere til den store dagen. Vend til slutt inn vaniljesukker, johannesbrødkjernemel og vaniljeessens og pisk til tykk marengs
Det begynte med at vi skulle finne noe som passet tilsitronkrem som vi allerede hadde fra før av. Tidligere hadde vi italiensk marengs til dessert, og det tenkte jeg ville passe bra til en bittersøt sjokoladebombe
Visp til blandingen er klumpfri. Sitronkrem. Kle hele kaken med et tynt lag krem. Ha alt tilbake i kasserollen og kok opp under konstant omrøring (bruk en visp)
Pisk fløten til krem og bland med lemoncurd, som du kjøper ferdig i mange dagligvarebutikker. Vaniljeis, frisk sitronkrem og ferske bær er prikken over i-en på denne sprø havrebunnen
La sjokoladene ligge i den varme fløten til den smelter. Siden det er mye pisket krem i sjokolademoussen, bør den stå i kjøleskapet helt frem til servering
SITRONKREM. Bruk springformen som du skal steke kakebunnen i, til å måle størrelsen på marengslokkene. Pisk sukker og egg til en luftig eggedosis som etterlater seg merker i røren om du løfter opp vispene