Etter eit mislykka marengsforsøk her om dagen, hadde eg dobbelt opp med eggeplommer til overs. Då var lemon curd eller på norsk, sitronkrem, veldig greit å lage
Rør hele tiden med en visp for å unngå klumper. Sitronkrem. Topp med det siste sukkerbrødlaget. Bre over halvparten av sitronkremen og legg på et nytt lag sukkerbrød
Jeg lagde en runde med vaniljemakroner denne gang, og fylte dem medsitronkrem. I går lagde jeg en runde med makroner av litt mandelmelrester som jeg hadde
Sjokoladekake medsitronkrem og jordbærmousse. Toppet med sjokoladeganache. Sitronkrem. Her har jeg testet medsitronkrem, og den ble frisk og fin sammen med den saftige sjokoladekaken
Pisk fløten til krem og bland med lemoncurd, som du kjøper ferdig i mange dagligvarebutikker. Vaniljeis, frisk sitronkrem og ferske bær er prikken over i-en på denne sprø havrebunnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.