Servering av rakfisk oppskrifter

Lun rakfisk med gressløksmør

Lun rakfisk med gressløksmør

Tilsett gressløken rett før servering. Varm rakfisken et par minutter i ovnen (fisken skal bli varm, men ikke bakt/stekt) og server med smørsaus
Rakfisk på skje

Rakfisk på skje

Løft skjeene over på et pent fat før servering. Topp potetskivene med en liten klatt rømme, en pen bit med rakfisk og til slutt litt finsnittet rødløk og finsnittet eple
Potetvafler med rakfisk  ~*♥*~

Potetvafler med rakfisk ~*♥*~

Klar til servering ~*♥*~. Vaflene kan også serveres med andre rester av julematen, som pinnekjøtt, ribberester, sylte,
Lutefisk 2014

Lutefisk 2014

Men meningene om tilberedning og servering er likevel like mange som det er lutefiskspisere. Den store gourmeten og matfilosofen Brillat-Savarin sa det som kjent slik
Fabelaktige beter

Fabelaktige beter

Ved servering deler du betene i båter og legger noen av hver farge på hver tallerken. Jeg har spist litt ved juletider ved siden avrakfisk, men ellers ikke
Ukemeny - Julemeny - Uke 52 - 2015

Ukemeny - Julemeny - Uke 52 - 2015

Retten er enkel og tilberede -og klar til servering på ca. Det blir torsk, pinnekjøtt og kalkun i løpet av julen på Hedmarken også

Rakfisk

Ved servering, flå og fileter hel fisk. Tradisjonelt tilbehør til rakfisken er mandelpoteter fra Sjåk, lefse/flatbrød, smør/rømme, løk/purre

Lun rakfisk med smørsaus

Anrett den lune rakfisken på en seng av smørsaus , dryss over finhakkede. Filetèr hel fisk, trekk av skinnet og ta ut ben

Rakfisk

Til servering. kkokebok" av Halvor Heuch og Astri Riddervold, Faktum forlag. Flere gode rakfiskoppskrifter finner du i boka "Rakfisk - Kulturhistorisk

Så var det rakfisk igjen da!

Men meningene om tilberedning og servering er allikevel like mange som det er rakfiskspisere. Før servering snitter du fisken ved hodet og fra gattåpningen til halen
Tid for lutefisk igjen!

Tid for lutefisk igjen!

Men meningene om tilberedning og servering er likevel like mange som det er lutefiskspisere. Den store gourmeten og matfilosofen Brillat-Savarin sa det som kjent slik