Den er enkel, bare tomatsaus, løk, scampi og tomat. Jeg vet ikke om denne har et italiensk navn, men for med er det en enkel egenkomponert pizza ut i fra de råvarene jeg hadde
Scampi. Poteter, store terningeritomatsaus. Tomatsaus. I går var det min tur til å ha vennineklubben på besøk, og denne gangen fant jeg ut at jeg ville servere hjemmelagede tapas til klubben
Det står også marinertscampi-salat med hvitløksrømmedressing på menyen, hjemmelagde, saftige kjøttboller med tomatsaus – en hverdagsfavoritt hos oss – og eksotisk couscous-salat med marinertkylling
Jeg starter med denne pizzaen som er basert på tynne skiver av ytrefillèt og scampi. Når deigen er klar, så spre tomatsausen utover bunnen og legg på osten
Scampi eller hummer med kokosmelk, sitrongress, chili, koriander og alt det andre du er i ferd med å oppdage iinnvandrerbutikkene eller i mengden med eksotiske kokebøker som utgis
Brunet og servert i en pikanttomatsaus. Men FOR et resultat det blir. Heldigvis, for hadde jeg ikke kunnet bestille skall- og bløtdyr utenom det vanlige fra ham, hadde jeg gått glipp av deilig sjømat som så og si er umulig å få kjøpt i Norge