Bananer har mange bruksområder, og når de begynner å bli brune og myke egner de seg godt til baking. Denne formkaken er såpass rik på fiber at den kan gå under betegnelsen brød, men såpass søt på smak at ordet kake kanskje passer bedre … Uansett, dette er en søtsak du kan unne deg med god samvittighet, men den er energirik og mektig, så spis langsomt
Jo mindre mel, jo saftigerebrød. Hjemmebakt brød med malte frø og kjerner. Brød og bakverk. Jeg liker godt kjerner i brød,men ikke alle i min familie er like begeistret
) og så, vips, så er de for myke og så er moroa over. (Et brød). Lurt å la papiret stikke opp over kanten på formen, så er det lettere å løfte ut det ferdige brødet
Jeg prøvde meg nettopp på en ny brødoppskrift litt inspirert av ingrediensene i et Bibelsk brød, Esekielbrød, som regnes som et av verdens sunneste brød
I dag skal du få oppskriften på et sunt og godt lyst kornfritt brød uten gjær. Brødet er rikt på proteiner og fiber, og gir deg et spekter av sunne fettsyrer, vitaminer og mineraler
I Tyrkia er det få ting som er så viktig ved matbordet som brød. Brød skal på bordet. Hos de fleste er brødet av den enkle, hvite typen, innkjøpt hos nærmeste bakeri
Har bakt dette brødet og det smaker kjempegodt. Noen lurte på om brødet må skjæres med motorsag. Så ville bare legge til at brødet blir overraskende mykt og saftig
Dette er et saftig og velsmakende brød. Helles over i to store brødformer og strø noen frø på toppen. Ta ut av ovnen og ta brødene ut av formen og sett brødene opp ned på en stekerist