Avkjøles og brukes som "fyll" i SALMA biten. i sesamfrø. Skjær SALMA i ca 3x5 cm store. Når det er 2 min igjen legger du SALMA bitene i dampkurven og lar de dampe med resten av tiden. 300 g SALMA. 1 ss sesamolje. 4 ss ristet sesamfrø
Vi sa JA - tidenes utfordring. For en tid tilbake fikk jeg en hyggelig e-post med forespørsel om vi ønsket å være med på et prosjekt i samarbeid med magasinet "Foreldre og Barn"
Ingen grunn, ingen årsak. Hvorfor i huleste sa jeg nei nå. Hvorfor sa jeg NEI. Plutselig, ser jeg han på tre tar sats og KASTER seg ut i haugen av puter som storesøsteren har dandert på gulvet
Emnet var emulsjoner, så betegnelsen doktorgrad i saus er ikke så langt unna sannheten. Guro er ansatt ved Gastronomisk Institutt i Stavanger og er også utdannet sivilingeniør i kjemi- og bioteknologi med fordypning i organisk kjemi ved NTNU i Trondheim og Insai Toulouse
Umutiti zumanca i secer, a zatim dodati omeksali (ne rastopljeni) maslac i dobro umutiti. Cokoladu rastopiti na pari i malo ohladiti, a zatim je dodati zumancima zajedno sa kakaom, mlekom i korom pomorandze i sve lepo sjediniti