Søte boller oppskrifter

Marshmallow Boller

Marshmallow Boller

Bollene er fylt med mini marshmallows som smelter når du steker dem, og lager søte «hull» i bollene. Dette er utrolig gode boller, laget med smør
Søte havrekjeks

Søte havrekjeks

Det ble mer brikett-fasong enn noe annet på disse havrekjeksene, men de smakte akkurat like godt. ). Dette er kjeks som er enkle å lage, og som holder seg i mange dager (dersom de oppbevares i tett beholder)
Søte scones med rosiner

Søte scones med rosiner

Legg så deigen på en benkeplate dekket med hvetemel og form deigen til passende boller med hendene. Scones er noe av det beste jeg vet
Boller; litt sunnere.

Boller; litt sunnere.

Boller, skikkelig luftige, søte boller er en av de tingene. Boller. Boller. litt sunnere. Publisert 01. 02. 2015 kl
Sunne, søte sjokolademuffins

Sunne, søte sjokolademuffins

Skill eggene i to separate boller, pisk plommene sammen med kesam, sukrin gold og sirup. Hei. Da var vi halvveis til helg allerede
Søte dråper til kake

Søte dråper til kake

Jeg tenker da på de mer dessertlignende kakene, og ikke formkaker, boller og kringler. Det man må huske når man velger en vin til kake er at vinen må være hakket søtere enn kaka
Søte scones

Søte scones

Scones er et veldig godt alternativ til for eksempel boller og annen gjærbakst når man ikke har tid til (eller gidder) å la deigen heve
Søte rugbrød

Søte rugbrød

Dette søte rugbrødet er perfekt til søte anledninger og til søtt pålegg. Nystekt, saftig og søtt rugbrød med hjemmelaget syltetøy
Luftige søte scones

Luftige søte scones

Forvarm ovnen til 220 °C. Sikt mel, natron, kremortartari* og salt i en stor bolle. Smuldre smøret i melet
Salte&søte karamell nøttetopper

Salte&søte karamell nøttetopper

Karamell nøttetopper i den gode kombinasjonen mellom salt&søtt, i små, søte konfektformer. ♦ Tilsett 20 g mørk, sukkerfri sjokolade i karamellmassen før du vender nøttene, så får du salte&søte sjokolade-karamell nøttetopper
Boller med vanilje og kardemomme

Boller med vanilje og kardemomme

Det er ikke noe hokus pokus med denne oppskriften, og både vanilje og kardemomme er jo nokså vanlige smaker på hveteboller, men her tilsatte jeg altså litt ekstra av begge deler og det gjorde faktisk en nydelig forskjell