Jeg kom over disse igjen, og måtte selvfølgelig dele med dere. Ha alt over i en kjøkkenmaskin (med lokk i tilfelle det spruter i starten) og la den gå i et kvarters tid til du har fått en hvit og luftig blanding
Det er ikke noe hokus pokus med denne oppskriften, og både vanilje og kardemomme er jo nokså vanlige smaker på hveteboller, men her tilsatte jeg altså litt ekstra av begge deler og det gjorde faktisk en nydelig forskjell
I dag har jeg fyllt fryseren medboller. Trill runde boller, og trykk de flate. Ha en dæsj med vaniljekrem (eller annet fyll) i midten av bollen, og pakk deigen rundt
Nutella cupcakes er herlige cupcakes mednutella og toppet med deilig nutella frosting. Jeg er med i en bakekonkurranse og blir utrolig glad om du vil stemme på mitt bidrag, rosekaken
Server med melisdryss eller ostekrem på toppen. (eller ostekrem, se tips). Lekre sommerboller. Det gjør bollene ekstra myke og gode, men du kan også lage disse bollene med annen type gjærdeig
Server med melisdryss eller ostekrem på toppen. (eller ostekrem, se tips). Lekre sommerboller. Det gjør bollene ekstra myke og gode, men du kan også lage disse bollene med annen type gjærdeig
Trill dem til boller som har godt av å både hvile seg litt og heve seg litt til. Disse er fylt med makronfyll/mandelfyll, men de kan også fylles med tykt syltetøy, f
Denne deigen er en fin grunndeig til søt gjærbakst, og kan bakes ut som kanelsnurrer, bollermedeller uten rosiner, skolebrød, julekakebollermed rosiner og sukat, og kringle
I. n. l. e. g. t. i. h. o. d. r. s. p. k. B. v. a. f. ø. u. b. j. c. 2. 0. 8. ,. m. æ. D. å. M. O. y. J. K. (. ). F. w. N. U. H. 6. 3. 5. 4. x. 1. V. /. 7. C. R. T. S. %. –. ♥ l. d l
Bollene er kjempegode som de er ellermed feks bringebærsyltetøy eller ost. Disse bollene ble bare helt nyyyydelige gode, myke og deilige og smaker virkelig som BOLLER selv om de er lavkarbo
Tjek kagerne undervejs med en strikkepind, gaffel eller lign. Jeg har valgt at bruge Nutella mærket, men jeg vil mene at alt chokolade smørbart kan bruges – dog med ændring i smagen
I dag blir det boller til dugnadsgjengen, og det ble noen makeløse gode boller. Begynn med å lage fyllet ved å røre sammen mykt smør, sukker og vaniljesukker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.