Jeg anbefaler å spise pålegget på ekstra grovt brød eller knekkebrød. Vi har hørt mye om lavkarbo i det siste, og dere vet sikkert at jeg ikke er noen stor tilhenger av dette
Har også vært i bakehjørnet, lagde knekkebrød, pasta og pannekaker. Heisann, da er jeg ferdig med den femte dagen av lavkarbo kuren, og jeg er fortsatt i fin form
Har du prøvd deg på hjemmelaget kjeks eller knekkebrød før. Ut over at disse er uten nøtter er frø knekkebrødene også lavkarbo, vegansk, paleo og dermed uten gluten, egg og melk
eks hjemmelaget fruktnøtt sjokolade. Ferdige brød og knekkebrød blandinger er også kjempesmart. Jeg er ingen ekspert, men etter å ha levd med lavkarbo/sukkerfri kost en stund, har jeg jo gjort meg noen erfaringer, og vet hvor vanskelig det av og til kan være
Deilig frokost med hjemmelaget glutenfritt knekkebrød som er lavkarbo (uten mel bare med frø, vann, fiberhusk) Oppskriften på knekkebrødene finner du HER
Når man har knekkebrød, blir plutselig lavkarbo hundre ganger enklere, man slipper å stå i evigheter på kjøkkenet og man kan jo velge å vrake i (nesten) alle pålegg som skulle friste
Disse er fantastisk gode, og bedre enn noen lavkarbo brød spør du meg. Når det er ferdig stekt er det viktig at du hører litt knitring i knekkebrødene, det betyr at de har blitt sprøe