Fredagen som var lagde vi oss Kylling Madras, med krydderblandingen fra "Raske retter". Når jeg kjente alle de gode luktene fra krydderet, og panna var varm nok, hadde jeg i den oppskjærte kyllingfileten
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Bland mozzarellaost, basilikum og soltørket tomat sammen med balsamico (etter smak)
Denne Kylling gryta er knallgod, kremete i konsistensen og med mye smak. Kutt kyllingfilet i biter. brød til, og med revet Cheddar eller parmesan ost på toppen, helt nydelig
- Krydret så med piffi og chillikrydder for å deretter rulle de inn i geriljermel og ost. Det hadde kanskje vært en idè å ha litt mindre utvalg av retter, men bedre å ha for mye enn for lite
Kyllingfiletermed tomat og mozzarella. Lukk lommen med tannpirkere. Skjær en dyp lomme i hver kyllingfilet og fyll inn tomatrøre, en osteskive og et salvieblad