I restauranten får du også kjøpt brød og ferdige pizzabunner med hjem. I tillegg har de 4 restauranter ( Frogner og Grunerløkka i Oslo, Hamar og Tønsberg )
Jeg smakte pizza med mascarpone for første gang på en italiensk restaurant for noen uker siden. + ingredienser til pizzabunn og pizzasaus (se link under)
Da blir de tynne, og "lefsete" akkurat som på restaurant. Ha mel på kjøkkenbenken, ta en klump med deig og kjevle den ut som en tynn italiensk pizzabunn
Spesiellinor - standuper, ingeniør, blogger og jente!
Dette blir like godt som på en italiensk restaurant. Pizzabunn. Hun har utrolig mye god mat der, og det finnes ikke en oppskrift jeg har forsøkt som ikke har blitt vellykket
De sjeldne røstipotetene eller hvitløksstekte potetene i blan på restaurant blant annet. Man kan lage pizzabunn av det, ris, "popcorn", alternativ risgrøt, desserter, kaker, pudding, snacks, pastasubstitutt, gnocchi, fyll og alternativ potetmos