Eventuelt frisk rød chilli som garnityr hvis du tør. Denne oppskriften på indisk yoghurtmarinert kylling kalt «Bombay chicken» fra Jamie Oliver falt jeg for fordi jeg er veldig glad i indisk mat som er frisk og lett
Siden man ofte vil servere nord-indisk mat med en form for brød som naan og parataha. Man vil her bruke brødet til å spise med og for at det skal bli lettere å spise maten med saus er sausen ofte tykkere
Server med nanbrød og ris. Jeg søkte litt rundt etter enkle, indiske retter med kylling og der fant jeg noe som likner på denne jeg endte opp med å lage
Jeg vet at det ikke er så vanlig å tenke på indisk måltid med grønn farge (såfremt det ikke er en rett med spinat), det mest vanlige er rød eller gul farge på sausene på grunn av gurkemeie
Vi hadde litt kylling og noen reker liggende i kjøleskapet, så det tok jeg med i suppa. Suppen smaker varmt og akkurat passe hot og indisk-ish, og jeg vil si den friske korianderen virkelig setter en spiss på det hele