), så pleier jeg å fukte det andre laget avsukkerbrød med appelsinjuice. Det skal helst være ganske lett og luftig, men også saftig og med ordentlig smak av egg
Ha over halvparten av vaniljefyllet og smør utover. Sukkerbrød. Smelt smør, og trekk av platen. Ta den ene delen med sukkerbrød og tøm rigelig med karamellsaus over
Sett til avkjøling. Stort sukkerbrød. Bland 3 ts bakepulver med kefiren og vend forsiktig i kakerøren med slikkepott eller på laveste hastighet med mikser. Smelt 300 g smør og avkjøl
Det var ett par av kakene som ble bakt her Om du synn oppskriftene høres ålreite ut er det bare å bruke de Jeg kan gå god for att begge er veldig gode Sukkerbrødet detter ikke sammen når det tas ut av ovnen
slå over litt av den varme melken. Jeg har heller aldri prøvd meg på dette høye sukkerbrødet,. Smelt dette til krokan og tøm ut til avkjøling på et smurt bakebrett