Ønsker alle en nydelig start på uka og en nydelig siste førjulstid før den store dagen. Jula har dessverre ikke vært så veldig gledelig ute her hos oss, med tanken på det gråe været
Smør sjokoladen i et tynt lag over folien og sett i kjøleskapet til avkjøling. Et lite tips når du kutter den opp er å unngå å få fingrene på toppen av sjokoladen, så slipper du slike fine fingeravtrykk som jeg fikk på noen av mine
Smør sjokoladen i et tynt lag over folien og sett i kjøleskapet til avkjøling. Et lite tips når du kutter den opp er å unngå å få fingrene på toppen av sjokoladen, så slipper du slike fine fingeravtrykk som jeg fikk på noen av mine
Jeg elsker blandingen av kaffe,karamell og sjokolade. I røren tilsetter du nå melblanding og kulturkaffeblanding vekselvis, begynn og avslutt med det tørre
Jeg elsker blandingen av kaffe,karamell og sjokolade. Save Recipe Print. I røren tilsetter du nå melblanding og kulturkaffeblanding vekselvis, begynn og avslutt med det tørre