Når jeg begynte å pynte kake, så jeg med missunnelse på alle disse flinke, Jeg begynte faktisk ganske likt med Anne Brith, Hanne og et par andre som blogger jevnlig
Nå kan den pyntesmed hva du vil. Håper du fikk noen pyntetips. Jeg kjevlet ut et stykke marsipan og tegnet med en mattusj Food Writer (fra Wilton)Jeg laget melisglasur for å lime og tegne med
Før du begynner medpynten, lønner det seg å varme dem. Det må sies, at kaken ikke ble helt som planlagt, for planen var å pynte den slik som Elin på krem
Bruk en kremsprøyte/dekorsprøyte til å pyntemed, og pynt med kokosflak på toppen. Nå kan du velge å a) dekorere muffinsene som de er, eller b) skjære dem opp i biter slik jeg har gjort og pynte dem
Så er det bare å sette pynten oppå. Pisk eggeplommene sammen og tilsett melis og vaniljesukker. Kaka er ei marsipankake fylt med krem, friske jordbær og heimelaga vaniljekrem
Egentlig skal man pynte den med glasur kun på toppen, slik at den ser ut som en Guinness-øl fra siden, men da et vennepar skulle gifte seg for noen år tilbake og ikke ville ha den typiske marsipankaken, foreslo jeg at man kunne jo bare ta hvit glasur på hele, og da ville den passe perfekt som bryllupskake - og plutselig hadde jeg lovet meg bort til å bake en treetasjers bryllupskake
Elgen og resten av pynten har jeg laga sjøl av marsipan. Siden marsipankaker ikkje er de beste å lage stablekaker av, er det lurt å støtte opp med noen sugerør med grillpinner i
Pynten bør lages dagen i forveien. Derfor er det en kake jeg har delt med dere før, så hvis du vil ha en litt mer detaljert forklaring på hvordan jeg gjør det, finner du det her
Da bildet av kaken er tatt i forbindelse med innlegget om marsipankaken, er det tatt før jeg hadde på marsipan, og jeg tok meg uheldigvis ikke tid til å pynte den mer