Når jeg begynte å pynte kake, så jeg med missunnelse på alle disse flinke, Jeg begynte faktisk ganske likt med Anne Brith, Hanne og et par andre som blogger jevnlig
Pyntetmed marsipanroser og sommerfugler og ett bilde av henne. Marsipankaken er flyt med bringebærkrem i ett lag og vaniljekrem medvalnøtter i det andre
Jeg velger å skjære av toppen av kaken, dette fordi det blir penere når det pyntes. Joda, det er tradisjon med en marsipankakemed et norsk flagg av noe slag, men man lager jo ikke marsipankake fordi det er det beste man kan lage
Ikke langpannesjokoladekake med seigemenn, men en marsipankake for en åtteårig Barcelona fan. Smør et tynt, tynt lag med frosting utover kaken (tegn gjerne opp en ramme med en sprøytepose slik at du har noe å jobbe etter når du smører ut)Strø over farget kokos og klapp det lett ned slik at det sitter Tegn opp mål, midtstrek og ellers pynt med det du måtte ønske
En liten marsipankake trukket med ekstra hvit marsipan fra Pals. Men jeg har jo etterhvert lært meg at det er marsipankake som er den store favoritten, så laget også en liten marsipankake
Pisk kremfløten til pynten og dekk hele kaken med kremen. Løsne kaken fra formen med en skarp kniv. Del i tre bunner og dynk bunnene eventuelt med litt melk
Pisk kremfløten til pynten. Fyll hvert kakelag med eplekremen og et lite dryss fint hakkede valnøtter. Bland med eplemos slik at du får en smakfull eplekrem
Pisk kremen til fyllet og bland med vaniljesukker og fint hakkede valnøtter. Løsne kaken forsiktig fra formen ved å skjære rundt kanten med en skarp kniv