Disse potetene er grovmost og rørt innmedfinhakkethvitløk, vårløk og persille. Så har de fått smak av bèarnaise saus og en god neve med revet ost som gir de en cheesy kjerne og et sprøstekt ytre
I da skal dere få oppskriften på hasselbakk potetermedhvitløk yoghurt saus. Bland yoghurt sausen ved å blande yoghurt, presset hvitløkfedd, olje og smake tilmed krydder
Legg dette lagvisi en ildfast form eller en gryte, start med potetene og ha så løk og hvitløk over. Hell over fløten og sett formen iovnenmedaluminiumsfolie eller et lokk over
Dryss over finhakkethvitløk, salt og pepper. Sett formen inniovnenigjen. ) Denne gangen er det fløtegratinertepoteter, tilbehørenes konge, som står på menyen
Koriander, hvitløk, salt og spisskummen kjøres i en blender eller medstavmikserTilsett oljen i en tynn stråle og så vannet før du kjører det sammenTilsettsherryeddikDu kan justere med mer krydder og evt eddiktil du oppnår en smak du liker
Prøv gjerne med andre urter som du liker og ha litt hakket hvitløk sammen med potetene. Poteter er godt og passer til alt, men de er aller best når vi gjør litt ekstra med dem
Ellers er noen stilkermedtimian, rosmarin eller oregano supert). Del den med verden, da. Skal du servere potetene til noe som skal stekes iovnen, kan du sette den ildfaste formen innsamtidig som det du steker
Ha melk, fløte og hvitløki en kasserolle og varm det opp til kokepunktet. Det er deilig å få en stille stund utpå ettermiddagen etter en dag med gjøremål og plikter
Poteter er noe mange har liggende, og begynner de å bli myke er det supert å ha dem i en grateng. Jeg har valgt tomat og litthvitløk sammen med fetaosten, men bruk gjerne de grønnsakene du liker best