Hell over fløten og sett formen iovnenmedaluminiumsfolie eller et lokk over. Legg dette lagvisi en ildfast form eller en gryte, start medpotetene og ha så løk og hvitløk over
Innmaten legges i en bolle som blandes med rømme, melk, smør og fløte som moses tilpotetmos. fløte. Nå fyller du potetmosentilbakeipotetene, drysser på resten av osten og setter de tilbakeiovnentil osten på toppen er smeltet og blir gyllen
(Blirfløten for tjukk for tidlig, kan du spe den ut medlitt melk. Men siden det fortsatt selges på pose, må jeg legge ut en oppskrift på høstens potetfavoritt
De fleste kjenner det klassiskeoppskriften på fløtegratinertepoteter, og her er en annen variantmed en karamellisert løk i lag medpoteter og Blå Castello på toppen
Når rosenkålen er ferdig, varmer du opp suppen og tilsetterfløte. Kutt poteter og løk iteninger og fres raskt (noen minuter) ilittolivenoljei en stor gryte
De fleste kjenner det klassiskeoppskriften på fløtegratinertepoteter, og her er en annen variantmed en karamellisert løk i lag medpoteter og Blå Castello på toppen
Tja, derfor, da tanken om gratinertepoteter dukket opp denne gangen, sjekket jeg med ham, og fikkklarsignal, men jeg lovet å trekke forma medaluminiumsfolie
Bland fløten, tomatpuréen, tandoori pastaen, mango chutneyen og palmesukkeret sammen. Du kan fint lage maten iovnen på en time, men vi brukte crock pot'en her,