Pizza deig på bakepulver oppskrifter

Proteinrik pizza

Proteinrik pizza

Elt alt sammen til en myk deig, du slipper å vente gjær og heving. Form deigen til en tynn bunn utover i en langpanne og fordel kjøttsausen utover
Pizza for to

Pizza for to

Pizzabunnen skal bli ganske tynn, så deigen må jobbes litt med for at du skal få størrelse den. Her er det stekt karbonadedeig med sopp og løk
Pizza i helgen?

Pizza i helgen?

Elt alt sammen til en myk deig, du slipper å vente gjær og heving. Stek en pakke karbonadedeig med krydder
Pizza, Pizza, Pizza per l'anima...

Pizza, Pizza, Pizza per l'anima...

Bruk en liten plastikkpose smurt med olivenolje hånden, og klem deigen utover- da slipper du at du blir så klissete hendene når du klemmer pizzabunnen utover
Pizza med grov bunn

Pizza med grov bunn

Elt alt sammen til en myk deig, du slipper å vente gjær og heving. Form deigen til en tynn bunn utover i en langpanne og fordel kjøttfyllet utover
Hjemmelaget pizza

Hjemmelaget pizza

Elt alt sammen til en myk deig, det fine med denne bunnen er at du slipper å vente gjær og heving
Hjemmelaget pizza

Hjemmelaget pizza

jeg bruker bunnen av en kakeform med litt olje , til å ha deigenoppå, og skjærer vekk overflødig deig)
PIZZA SØNDAG

PIZZA SØNDAG

Elt deigen godt og tilsestt mer vann om det trengs. Hva passer vel bedre enn en deilig og sunn proteinrik pizza en søndagskveld
PROTEINRIKE PIZZA RUNDSTYKKER

PROTEINRIKE PIZZA RUNDSTYKKER

Fugt hendene dine i kaldt vann, da klisterer ikke deigen seg til fingrene dine, og trykk rundstykkene litt flate
Knallgod lavkarbo pizza

Knallgod lavkarbo pizza

Andre forslag er kjøttdeig, kylling, skinke, mais, ananas evt pizzasaus, serrano, pinnjekjerner o. Deigen skal være ganske klissete
Cottage Cheese Pizza!

Cottage Cheese Pizza!

Spre så deigen utover et bakepapir, ca. For å få enda mer smak i pizzabunnen, kan dere også ha litt oregano i selve deigen, det smaker kjempegodt
Turmat - Pizza på primus

Turmat - Pizza på primus

Du kan også lage pizzadeig med gjær, men jeg synes det er enkelt og greit med bakepulver så slipper man tenke heving