Denne nydelige pavlovaen var festens «voksenkake» og var en deilig blanding av sprø marengs, myk krem, søte bananer, syrlig og frisk pasjonsfrukt, mild kokos og en syndig god karamellsaus
Fyll medpasjonsfruktkrem. Bland maizena sammen med resten av sockeret, og tilsett litt og litt i smäten/røren til du kan holde marengsen opp ned uten at den renner ut – visp/miks på hög hastighet
Pynt med de bærene du ønsker. bær etter ønske (jeg brukte jordbær, blåbær, bringebær og pasjonsfrukt). bær etter ønske (jeg brukte jordbær, blåbær, bringebær og pasjonsfrukt)
2015 startet med nyttårsfeiring i Colombo og reising rundt i Sri Lanka, før det var tilbake til 2 semester på masteren min i Operations Management and Control på Stockholms Universitet
) Topp den med den frukten du vil. Jeg brukte banan, kiwi, druer, granateple og pasjonsfrukt. Pynt med vaniljekrem først (ikke visp den ferdige vaniljekremen, da blir den rennende), så et lag med vispet krem og deretter masse frukt
Til slutt lagde jeg en Pavlova kake. Jeg lagde alle kakene sammen med Petra. Opprinnelig skal det være kiwi og pasjonsfrukt oppå også, men ikke alle som liker eller tåler det