Pavlovamed sitronkrem og bær. Jeg hadde litt problemer med gelatin ogeggekrem. Lagde nettopp denne fromasjkaken, men eggekremen klumpa seg da eg tok i gelatinen
Pavlovamed jordbær- og champagnekrem. Jeg lagde hjemmelaget eggekrem som fyll denne gangen, men det går også fint med ferdigkjøpt eller hjemmelaget vaniljekrem
Den skal jeg ha på pavlovakaken, tenker det gir en god smak - og fin farge. Thea er like glad i pavlova som moren, så det er fast "bestilling" til bursdagsfeiringen
Leg først el lag medeggekrem på kaken. Vend inn maizena og eddik forsiktig med en slikkepott. Pisk først eggehvitene med saltet til det begynner å tykne
Leg først el lag medeggekrem på kaken. Vend inn maizena og eddik forsiktig med en slikkepott. Pisk først eggehvitene med saltet til det begynner å tykne
Leg først el lag medeggekrem på kaken. Vend inn maizena og eddik forsiktig med en slikkepott. Pisk først eggehvitene med saltet til det begynner å tykne