12 stk
ca 120 gram Klem bollene flate med hendene og la dem heve i 50 minutter Bruk fingrene til å trykke ned en dyp grop i hver av bollene.
5 dl
melk
150 g
smør
125 g
melis
50 g
gjær
0,5 ts
kardemomme
750 g
hvetemel
5
eggeplommer
4 ss
sukker
2,5 dl
kremfløte
3 ts
maisenna
3 dl
melis
2-3 ss
melk
250 g
kokos
12 stk
ca 120 gram Klem bollene flate med hendene og la dem heve i 50 minutter Bruk fingrene til å trykke ned en dyp grop i hver av bollene. Fyll gropene med eggekremen (eller vanlig vaniljekrem hvis du foretrekker det).
Disse skolebrødene fant vi på bloggen til Cecilie. (egg til pensling). Skolebrød på lavkarbo. Sett kremen til side slik at den blir kald før du bruker den
Jeg har utsatt alt for mye av gjøremålene til dagen før dagen. Mai er en dag med spenning, masse som skjer, helt sikkert en is eller to kombinert med pølser og masse inntrykk for de små
K. i. n. e. s. k. d. u. m. p. l. g. r. o. a. v. t. b. j. S. M. f. D. å. h. ,. ø. –. y. W. w. c. 2. 0. 4. 1. 5. æ. /. (. ). B. L. P. 7. Y. F. J. A. I. @. #
også er det noe som faller i veldig god smak hos de minste, i tillegg behøver man ikke være redd for at de små tar for stor bit, for disse smelter nemlig i munnen
Neida, pølse og is hører til på denne dagen, men jeg liker jo begge deler og har tross alt en sunn matblogg, så da er det selvfølgelig dette jeg serverer dere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.