Ha marengsen på en bakepapirdekket stekeplate og form den til en rund kake som er ca. Jeg bruker kun slikkepotten og vender ikkerundt mer enn helt nødvendig for å få alt blandet i marengsen
Pavlova er en kake som har alt, en crunchy kakebunn, silkemyk krem, toppet med friske bær og frukt. Dette er en sikkervinner på kakebordet og det beste er at den er ikkevanskelig å lage
Noen vil kalle den en typisk sommerkake, andre serverer den året rundt…. In an effort to prevent automaticfilling, you should perform a task displayed below
Legg små avlange marengsklumper rundti en sirkel ved hjelp av en spiseskje. Denne pavlovaen er lettlagd, bugner av friske bær og smaker fantastiskfriskt og søtt
Dekk hele marengsen – og gjerne fatet rundt marengsen med masse bær, norske flagg og evt. Vil man lage den til andre anledninger lager man marengsbunnene i annen ønskeligform
Pavlova med sitronkrem og bær. Et alternativ er å ta den stekte mandelbunnen ut av formen og sette den på et fat og så feste ringen fra kakeformen stramt rundt kaken før du heller over vaniljefromasjen