Supergreen pestopasta. Kjempegodt, og ved å blande den inn i pastaen blir plutslig middagen litt mer næringssrik med både brokkoli, spinat og kål (innholdet i vår frysetørkete Super Green)
Rør inn olivenolje og pesto i pastaen i kasserollen, og smak om det er passe med pestosmak. Avocado sammen med baconbiter og pasta passet utrolig godt sammen og med ristede pinjekjerner ble det ekstra knasende og godt
Pasta til. Pasta til 4 personer (300-400 g) kokes etter anvisning på pakken til al dente. 1 dl pesto blandes med 2 ss olje for å få den litt mer flytende. Hell av vannet på pastaen og rør inn pestoen og noen cherrytomater delt i 4. 1 dl pesto blandes med 2 ss olje for å få den litt mer flytende
Pasta penne kokt som anvist og rørt med grønn pesto, jeg bruker disse. Karbonadedeig stekt med hvitløk, gurkemeie, paprikapulver, spisskummin, salt, pepper og kanel
Hell av vannet og bland pastaen med sausen. Lag pestosaus. Ta pannen fra varmen og tilsett pestoen. Bland 150 g olje, rucolasalat, hvitløk, pinjekjerner, parmesanost, salt og pepper i hurtigmikseren