Dette er en annerledes pesto laget med ristede pinjekjerner og smaksatt med soltørkede tomater og i stedet for italiensk Parmesan, har jeg brukt hvit geitost fra Rallarrosa stølsysteri
Kjør pinjekjernene i en blender sammen med hvitløk, parmesan og soltørkede tomater. Pesto kan brukes til så mangt, som marinader, pasta, pizza og salater
I disse dager har jeg lite å gjøre, ettersom jeg er ferdig med skole og har enda ikke funnet en jobb, ogdermed griper jeg muligheten til å dele en av mine favoritt pestoermed dere
Hell vannet av spaghettienog ha den tilbake i kjelen med litt olivenolje. Del tomaten i båter og fres de i en stekepanne med salt og pepper til de er møre
En håndfull cashewnøtter eller pinjekjerner, en håndfull soltørkede tomater, litt basilikum, litt nykvernet pepper, masse olivenolje, en stavmikser og vips- rødpesto
En termos med kakao så er jo dette rene gourmet måltidet i skogen. Det beste av alt er at disse hornene tok meg en snau time å lage – enkelt å greit, samtidig som du fyller de med det du måtte ha i kjøleskapet
Rødpesto, gjerne med litt chili passer kjempegodt til kylling og pasta. Dette er en ganske sunn variant med fullkornspasta, kylling og masse grønnsaker og linser
Smak til med salt og pepper. Jeg veiver med begge henda i hvert fall. Digger både grønn ogrødpesto. Tidligere har jeg egentlig vært litt lat på pesto-frontenog bare kjøpt ferdig i butikken
Min kjære hadde med seg restene på jobb dagen etter og kom hjem med følgende beskjed. Neste gang må du lage mer sånn at kollegaene mine også kan få fordi dette syntes de luktet så godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.