Kjempereker, tigerreker, kongereker - kjært barn har mange navn, blir også blir kalt scampi. I dag brukte jeg ferdig kokte scampi i en fantastisk, smakfull, kremet pastasalat, aldeles nydelig kosemat ♥
Kok pasta al dente i saltvann med en liten dråpe olje. Tigerreker medpesto. Han sluttet med kunstig fòr, antibiotika, hormoner og kjemiske tilsetninger for konservering
Kok opp vann til pastaog vann til asparges. En halv pakke O&CO’s trøffelpasta. Skrell og rensk scampieneog vend dem i chilioljen, settes i kjøleskapet fram til de skal stekes
Kok pasta al dente i saltvann med en liten dråpe olje. Villreker med kamskjell ogpesto. Alternativt bruk en skarp kniv langs ryggen og fjern den forsiktig med kniven
Grillet scampimedpastaogpesto er en nydelig kombinasjon. Jeg toppet scampiènmed litt oppkuttet vårløk og chili, grunnen til det er at jeg synes det er godt med det sterke inne imellom