Det er en smaksrik men, enkel pastarett dette her, de soltørkede tomatene og litt presset sitron gjør at retten får sødme og sammen med rødløk og fenikkel gjør retten riktig så velsmakende
Laks blir veldig saftig og god av å bli tilberedt på denne måten, og lager du sausen og koker pastaog brokkoli på forhånd tar det heller ikke så lang tid å lage
Kok opp pastavann sammen med vannet fra de soltørkede tomatene og litt olivenlake. Sausen er allerede salt på grunn av pastavannetmed buljong og tomat, så smak først
Kok pastaog hell av vannet. Denne sausen skal du ha over pastaen når den er ferdig kokt. I tillegg kan du ha i soltørka tomaterog dill for litt mer smak
Eg er langt over gjennomsnittet glad i aspargesbønner og favoritten er å bruke dei som pasta. Krema aspargesbønner medlaks har vore favorittmiddagen ei stund og her kjem endeleg oppskrifta
pastasaus som du kan servere med for eksempel woket laks eller norske reker på. Pesto rosso egner seg svært godt som enkel saus på pastaog du kan bygge ut sausen etter fantasien