Resten (minus trøffelolje ogbasilikum) kuttes og freses i en gryte før man rører inn creme fraiche ogparmesanog topper det hele med trøffeloljen ogbasilikumen
Serveres med revet «parmesan» og ekstra pepper ogbasilikum. Bland inn ertene, skinke eller bacon, krydre med pepper og salt, hakk frisk basilikumog dryss oppå
Ravioli med kremet pastasaus laget på parmesanog urter, toppet med sprøstekt serrano. Foruten om kort koketid har slik fersk pasta halvparten av karbohydratene til tørr pasta
En håndfull salvie (oregano/basilikum/timian kan også brukes). Når alt er ferdig danderer du det pent på tallerkenen, heller salviesmør over pastaenog river masse deilig parmesan over
Denne uka vil jeg dele denne deilige pastasalatenmed avocado, tomat ogskinke. Når de er ferdige plukker du de bare ut med en øse slik at vannet også kan brukes til pastaen
Tilsett halvparten av basilikumbladeneog kjør sausen. en god neve basilikum. Server medskinkeog. Legg pastasausen lagvis, med mozzarella i biter og tomatsaus i en
Bland i olivenoljen, riv parmesan rett i bollen, kvern masse pepper og strø over skinke. Når pastaen er ferdig kokt, ha den i en bolle (med lokk om du vil ha den med på jobb til lunsj)
Fordel nykokt pasta på asjettene, og ha over saus medskinkebiter. Garner med strimlet basilikum. La dette koke litt før du har i parmesan, og smak til med salt, pepper og eventuelt litt sitronsaft