En god pastarettmed kylling og en tykk hvitsaus, spicet opp med fersk chili. Først, sett på pastaen. Fres først grønnsakene i en varm stekepanne med litt olje
Finhakk hvitløk, persille, rosmarin og rosiner. ferdig pastasaus. Kok pasta etter anvisning på pakken. Fri for gluten dersom det benyttes glutenfri pasta
- 100 g pastarør- 1/2 liten løk- 1 hvitløksfedd- 100 g kjøttdeig- 1 ss tomatpuré- 1 dl vann- 1 liten tomat- 1 ss tørket basilikum- salt og pepper- 125 g fersk mozzarellaBle du fristet. 100 g pasta. 1 hvitløksfedd
Brun kjøttdeig sammen med finhakket løk og knust hvitløk, krydre med salt og pepper. Jeg lager den som regel til spaghetti, (med masse parmesan) men du kan også bruken den til pizzasaus, eller hvorfor ikke fylle den i cannelloni og gratinere med en deilig ostesaus på toppen
Ha i tomatpurè,olivenolje, hvitløk , chili. Pastamedkjøttsaus er en gjenganger, og noen har spurt om hvorfor ikke akkurat denne retten ligger på bloggen
Bruk hele tomatpurren og prøv deg frem med melken. Ha oppi hvitløken, sopp, squash og vårløken. Kok opp vann og kok fullkorns pastaen slik det står på pakningen
Finhakk løk og hvitløk. Rør jevnlig og smak kjøttsausen til med salt og kvernet pepper. Smak sausen til med salt, pepper og gjerne litt revet muskatnøtt
Kylling skjæres også i biter og gjennomstekes medhvitløk, gul løk, salt, pepper og masse curry. Kok pasta som anvist på pakken, jeg brukte denne under (som jeg ikke klarer å huske hvor jeg har fra dessverre)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.