Kaken er glutenfri og inneholder sjokoladebunn, pasjonsfrukt mousse, hvit sjokolade mousse, hel kant av hvit sjokolade, bær, nøtter, frukt, & krem av hvit sjokolade og fløtekrem
Denne nydelige pavlovaen var festens «voksenkake» og var en deilig blanding av sprø marengs, myk krem, søte bananer, syrlig og frisk pasjonsfrukt, mild kokos og en syndig god karamellsaus
) Bland pasjonsfruktsaften, sukker og kremost med en kjøkkenmaskin til du har en jevn masse. Som jeg skrev innledningsvis så er oppskriften basert på en oppskrift av Sverre Sætre, men jeg har modifisert den ved å tilsette smakssatt kremost, samt å legge til et lag med hjemmelaget appelsingelé på toppen
Pasjonsfruktkrem. Rør hele tiden, prøv å ikke få kremen til å koke, men hold det rett under. Jeg synes vi skal begynne å bruke mer pasjonsfrukt i baksten, det er jo så godt
Denne kaken fant jeg i en kokebok jeg har som heter "Den store kakeboka" av Sverre Sætre. Dette er en nydelig ostekake som ble laget i anledning en grillfest i går
Ha kremost og pasjonsfruktsaft i en skål og pisk glatt. Jeg fulgte eksemplet i bladet og trakk kaken i fondant, men denne kan også trekkes i marsipan eller rett og slett bare pyntes med pisket krem
Kokospudding er en typisk asiatisk dessert, den er deilig kremet og god. Jeg liker desserter som gjerne er søte men da må det være en mot balanse av litt syrlighet, derfor har jeg laget mango og pasjonsfrukt sfærer/kapsler til denne desserten