Frokost/ kveldsmat, Lunsj, Paiog pannekaker, Sunt og godt. litt mager vaniljekesam og en dæsj medblåbærsyltetøy, friske bær, hakkede nøtter, bananskiver o
Denne kan lages både med friske og frosne bær, men den blir utrolig mye bedre med ferske bær, da de frosne ofte er sure og har mye vann i seg som da smelter ned i paien, så den blir vannete og bløt
Smuldre smøret i havregryn, mel og sukkerblandingen til du har en smuldredeig. Denne paien kan lages med kun forskjellige bær eller gjerne også bare frukt – men du kan også blande frukter ogbær etter sesong og hva som finnes i kjøleskap og fryser
med rene fingre, og smuldre den over bærene. Du kan såklart minske mengden sukker hvis du ønsker en mer syrlig og mindre søt smak, eller kanskje prøve med en alternativ søtning hvis du ikke spiser sukker
Ha mel, havregrynog sukker i en bolle. Server paien enten med krem, vaniljeis eller kald rømme. Den ble fantastisk god og en pai jeg absolutt skal lage igjen
bær, i paier, i kaker osv. Deretter blander du det med fruktsukker, kardemomme og mager kesam. Porsjonen med vaniljekrem er nok til dobbel porsjon boller + litt smaking (den er veldig god)
Smuldredrysset lages med store havregrynog mandelflak og blir sprøtt og crispy. ♥ Du kan variere smuldredeigen ved å bytte mandelflak medhavregryn (da blir kaken nøttefri) eller motsatt
Jeg bruker valnøtter i smuldredeigen fordi jeg er så glad i valnøtter, men du må gjerne sløyfe nøttene hvis du foretrekker det, eller bytte dem ut medhavregryn
I går prøvde jeg meg på en ny verson med mandelmel og store havregryn. Dersom du bruker bær bør du drysse litt søtt over disse også, de blir lett litt "sure"
Oppskriften på smuldrepaimedblåbær, kanel oghavregryn fikk jeg av min mor for noen dager siden. Smuldre sammen havregrynog sukker godt sammen med kokosolje