600 g lettsaltet svinekjøtt eller lettsaltet sideflesk uten svor , i terninger. 1 ts salt. 600 g lettsaltet svinekjøtt eller lettsaltet sideflesk uten svor , i terninger
Jeg liker ikke å kaste mat, så dette er en perfekt måte å bruke opp rester på. Lag en relativt tynn potetmos av potetene, bruk litt av grønnsakkraften, smør og melk, smak til med salt og pepper, skal være litt smak da grønnsakene tar litt av smaken
Lyslapskaus. Finn eg salta svineknokar, eller kanskje aller helst salta og røykte, så kjøper eg dei på flekken, og byrjar allereie å gle meg over lapskausgryta som ventar
bland sammen og brun det på middels varme, rør hele tiden til melet har fått en lysebrun farge. Lapskaus er en fin måte å få i seg mange grønnsakssorter på
Purresuppe er kjempegodt, og her kommer oppskrift på purresuppe med pølsebiter. Ønsker du en lys "hvit" suppe bruker du kun de nederste delene av purren
Da jeg har fått inspirasjôn lenge på noe jeg hadde tenkt å lage ble det i belga tilfeldigvis,ja det ble sushi burritos med avocado,gulrot,paprika,laks,må si det var veldig lett å lage men øvelse må nok til etterhvert,får se om jeg blir å lage det flere ganger men det vil ikke bli med det første for å si det helt klappet og klart
Synes dette begynner å gå alt forlangt,blogging er ikke en jobb,det er en hobby,folk som tjener penger på en blogg må skaffe seg en orntlig jobb enn å leke seg med livet,dette gjør meg forbanna
La kjøttet trekke under lokk på svak varme i ca. Kok opp vann, buljongterninger og salt i en kjele. Dryss over grovhakket kruspersille og server lapskausen med flatbrød og rørte tyttebær
Ha grønnsakene over i kjelen, og hell på nok vann til at det dekker grønnsakene. Salt. Jeg kan ikke tenke meg noe enklere og bedre enn en ordentlig lapskaus kokt fra bunn av selv
Fin å fryse i porsjonspakninger, jeg levde en gang på brun lapskaus gjennom en hel eksamensperiode. Tilsett pølseterninger og la alt trekke på middels varme til alt er mørt