Lapskaus oppskrifter

Brun lapskaus på gamlemåten

Brun lapskaus på gamlemåten

Det beste jeg vet er Einars brune lapskaus. Ifølge Einar er hemmeligheten til en god brun lapskaus rikelig med stekt løk, noe denne retten absolutt bærer preg av
Lapskaus

Lapskaus

Finnes det noe mer norsk enn en skål med lapskaus. Jeg er så fan av lapskaus. Det som er nydelig med lapskaus er at du i bunn og grunn kan tilsette akkurat hva du vil og akkurat så mye som du vil
Lapskaus på gamlemåten

Lapskaus på gamlemåten

Det finst mange måtar å lage lapskaus på, og då tenker eg ikkje på å opne ein boks. Min lettvinte metode er med bacon, kanskje til og med ferdig kutta i terning, som eg fresar i gryta, før eg heller på buljong og lapskausgrønsaker, og lar det koke i tjue minutt
Mors lapskaus

Mors lapskaus

Min mors pølselapskaus er den desidert beste i verden. Mors lapskaus. 31. 05. 2016kl. 15. 14 i. retter med pølse. Én kommentar
Lapskaus ღ med god kryddersmak ღ

Lapskaus ღ med god kryddersmak ღ

Kraftig god lapskaus uten bruk av kjøttfond eller buljongterninger,. "Noen" påstår at man ikke kan bruke mørbrad i gryteretter og lapskaus, det stemmer ikke
Lapskaus – så enkelt så godt

Lapskaus – så enkelt så godt

Lapskaus er sånn enkel, god og mettende middag som er perfekt å lage når man har litt grønnsaksstubber og rester å bruke opp
Hjemmelaget Lapskaus

Hjemmelaget Lapskaus

En bolle med 2 liter kraft til kjøling, jupp jeg tok vare på restene, samt en kjele med lapskaus til naboen (en glede dobles nemlig når den deles med andre)
Enkel lapskaus

Enkel lapskaus

En enkel lapskaus er hverdagsmat her hos oss. Selvfølgelig er det godt med lapskaus kokt på kjøtt med bein, så man får ekte kraft osv
Lapskaus

Lapskaus

Enkel lettlaget lapskaus til 3 personer. 1 liter vann + 2 grønnsaksbuljongterninger. 6 små poteter. 1 medium kålrot
Lys lapskaus

Lys lapskaus

600 g lettsaltet svinekjøtt eller lettsaltet sideflesk uten svor , i terninger. 7 dl vann eller kraft
Lapskaus – så enkelt så godt

Lapskaus – så enkelt så godt

Lapskaus er sånn enkel, god og mettende middag som er perfekt å lage når man har litt grønnsaksstubber og rester å bruke opp
Enkel lapskaus | Det glade kjøkken

Enkel lapskaus | Det glade kjøkken

Du vil jo helst ikke at det bare skal bli mos når du rører rundt i lapskausen. La lapskausen koke i cirka 20 minutter til alle grønnsakene er møre
Lapskaus

Lapskaus

800 g storfekjøtt av høyrygg eller bog, uten bein. 12 ss smør , til steking
Lapskausen som lager seg selv

Lapskausen som lager seg selv

Denne lot jeg stå og putre i et par timer, og jo lenger enn lapskaus får stå dess bedre blir den. Det er vel mange som kan si seg enig at lapskaus til og med er bedre dagen derpå
Lapskaus

Lapskaus

Denne lapskausen er veldig god, og kjempeenkel å lage. Lapskausen er veldig god med tyttebærsyltetøy til
Lapskaus med høyrygg

Lapskaus med høyrygg

Lapskaus med skikkelig kjøtt, tar litt lengre tid å lage, men det er det verdt. Også kan vi jo jukse litt med ferdige frosne grønnsaker i lapskausblanding, og bare kutte opp noen ekstra gulrøtter, litt purre og persillerot
Lapskaus

Lapskaus

Lapskaus laget på en litt "jukse" måte. Ferdig lapskausblanding. Bankekjøtt - brunet og kokt. + noe ferske grønnsaker (gulrot, løk, purre, potet, kålrot)