Lyslapskaus servert med flatbrød er typisk norsk husmannskost. Lapskaus passer perfekt å servere på en søndag, gjerne rett etter at søndagsturen er gjennomført
Dryss over grovhakket kruspersille og server lapskausen med flatbrød og rørte tyttebær. Kok lapskausen i 20-30 minutter eller til kjøtt og grønnsaker er mørt
Jeg kan ikke tenke meg noe enklere og bedre enn en ordentlig lapskaus kokt fra bunn av selv. Finnes mange varianter av hvordan man liker lapskausen sin, men her er min variant
En klassisk lys sjokoladesmørkrem må være noe av det jeg lager aller mest på kjøkkenet mitt. Smør, melis og vaniljesukker blandes til det blir lyst og luftig
Lyslapskaus. Det finst mange måtar å lage lapskaus på, og då tenker eg ikkje på å opne ein boks. Min lettvinte metode er med bacon, kanskje til og med ferdig kutta i terning, som eg fresar i gryta, før eg heller på buljong og lapskausgrønsaker, og lar det koke i tjue minutt
Min mors pølselapskaus er den desidert beste i verden. ca 15 poteter ca 10 gulrøtter 1 kålrot 1 pk kjøttpølser 1 purreløk ca 2 Ss med lys kjøttbuljong ( pulver) 1 pose tomatsuppe ( uten makaroni)
Kraftig god lapskaus uten bruk av kjøttfond eller buljongterninger,. "Noen" påstår at man ikke kan bruke mørbrad i gryteretter og lapskaus, det stemmer ikke
En bolle med 2 liter kraft til kjøling, jupp jeg tok vare på restene, samt en kjele med lapskaus til naboen (en glede dobles nemlig når den deles med andre)
2 egg 60 gram lys Atkins sjokolade HER 25 gram smør 2 ss sukrin gold eller honning 1 ss kakao 4 dråper stevia med vanilje HER eller 1/4 ts vaniljepulver HER 1/4 ts salt Slik gjør du
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.