Jeg har funnet mange oppskrifter på "djevel egg", men for meg blir dette til syvende og sist mer en fin måte å lage en enkel fingermat eller ølmat som jeg like å kalle det
Innbakte egg passer like godt på frokostbordet, i lunchboksen eller på koldtbordet. Kok opp på høy varme, når det koker settes temperaturen ned til middels varme
Soyaeddik om du har (dette kjøpes hos asiatiske matvareforretninger og anbefales på det sterkeste). Dette er en rett jeg gjør ved jevne mellomrom, rett og slett fordi jeg elsker enkeltheten av den og det lille ekstra egget gir
melken) Jeg bruker nuggatt da jeg syns det gir en rundere smak på kremen - prøv deg fram iht mengde. Jeg delte kaken i to og la krem i midten og over kaken
Kok eggene og la de ligge litt i kaldt vann før du skreller de og deler de i to på langs. Med noen reker til overs, så denne lille lunsjretten dagens lys, ingen stor sak, men du verden så godt på hjemmebakt rugbrød, dette ble en super lunsj, ja faktisk en lunsj til å be gjester på
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
I dag laget jeg en egg - og pastasalat for første gang, så jeg var veldig spent på resultatet. Her kan du bestemme selv hvor mye du ønsker å ha oppi, men pass på å ikke ta for mye i forhold til de andre ingrediensene
Visp eggehviterpå lav hastighet til stivt, ha så inn sukkeret til du har en glatt og blank marengs. Ferdig når kaken ”spretter” litt tilbake når du presser på den